avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Ultimele răspunsuri

Ultimele răspunsuri

Răspuns la discuția Rezultat expertiza topografica
Expertul a depus legal, raportul de expertiza la dosarul cauzei in format scris.
Expertul nu are obligatia legala sa puna la dispozitie CD-uri cu raportul de expertiza.
Numai prin negociere puteti obtine CD-ul (daca expertul il detine), contracost.
Cereti primariei sa va precizeze art. de lege prin care trebuie sa depuneti in format CD, raportul de expertiza.
La ITM puteti intreba daca firma a primit aviz pentru incadrare locuri de munca in grupa de munca, in peroioada respectiva.
Da,pensia in plata este de 3074 lei. Mulțumesc ptr răspuns!
Ati avut avocat in cauza? De unde stiti dvs ca toate condițiile de admisibilitate au fost întrunite? Cand s-a facut denuntul? In faza de apel sau mai devreme? Ati avut avocat in cauza?
Da, scrie pe portal când se aplică sancțiuni.

Im altă ordine de idei, în cazurile penale, plicurile de la instanță (cu hotărâri, citații, diverse adrese) se primesc pe bază de semnătură. nu se lasă pur și simplu în căsuța poștală în speranța că o să îl găsească cineva.

cybercybby a scris:

ok, multumesc enorm pt informatie, si inca o intrebare as mai avea, de fel daca ar fi sanctionata persoana cu amenda/munca in folosul comunitatii sau alte masuri complementare sau cum se numesc, ar fi scris pe portal acolo, "totodata obliga numitul ......... amenda in cuantum de ....." sau ceva de genu' asta, ca asa am mai vazut la alte cazuri, de fel scrie pe portal precum si iti vine in plic acasa, corect ? [pentru context, persoana este plecata din romania, si cine vine la persoana asta acasa vine odata la 1 luna pt a verifica cutia postala, si este curios daca ii dadea amenda sau ceva sa o plateasca sa nu aiba alte urmari.]